Zorgborrel 1 juli 2011

Vrijdag 1 juli is het weer zover, de Zorgborrel voor de Eerstelijns Zorg in Alkmaar. Natuurlijk verwachten we u weer allen te verwelkomen. We hopen ook uw collega’s uit uw praktijk en uit uw netwerk ditmaal te mogen begroeten. Ook zij zijn van harte welkom. De locatie is zoals vanouds het Gulden Vlies, in het zaaltje rechts schuin achter de bar. Het welkomstdrankje is voor onze rekening!

Het programma voor de komende zorgborrel:

 • 17.00u Ontvangst
 • 17.15u Intro en start speeddaten met collega’s
 • 17.30u Ronde Tafel gesprek
 • 18.00u Vrij borrelen
 • 19.00u Afsluiting

Ronde Tafel gesprek

Wegens grote populariteit is het speeddaten weer in het programma opgenomen. Nieuw ditmaal is het Ronde Tafel gesprek. Dit is een gelegenheid waarin we onze ideeën kunnen delen over een onderwerp waar we allemaal mee te maken hebben. Het onderwerp is deze eerste maal:

Hoe krijgen we meer cliënten in onze praktijk?

Het Ronde Tafel gesprek begint met het voorleggen van de vraag aan de groep. Hierna kan eenieder hierop reageren. De bedoeling is dat we gezamenlijk tot één of meerdere mogelijke conclusies komen, waarbij respect voor elkaars mening voorop staat. Ik ben erg benieuwd naar jullie visie betreffende dit onderwerp!

2 reacties op “Zorgborrel 1 juli 2011”

 1. Beste Bas,
  Allereerst mijn complimenten voor de helder en mooie site. Mijn aandacht werd getrokken door het thema “healing environment”. Een thema waar ik mij al een tijdje meer bezig hou. Als interieurarchitect adviseer ik regelmatig zorgondernemers (IMSZ en DBC’s) op huisvestingsgebied. Naast interne logistiek, funcitionele eisen in vierkante meters is het ook van belang de uitstraling en sfeer in overeenstemming te brengen met de zorgvisie. Veel succes met het (zorg)ondernemen… Tot a.s. vrijdag ik laat mij graag verrassen.

  1. Hi Maarten,

   Leuk dat je erbij bent vrijdag. Ik ben blij te horen dat er ook zorgondernemers zijn die wel nadenken over hun inrichting.
   Er zijn zoals je al aangeeft zoveel andere punten waar ook over nagedacht moet worden voor wat betreft het interieur, dat je dit ook beter samen kunt doen met een professional!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen