Boekreview: Getting everything you can out of all you’ve got – Jay Abraham

getting everything you can out of all youve got

Jay Abraham is voor mij steeds een bron van nieuwe ideeën en strategieën. De manier waarop hij naar bedrijven kijkt zorgt voor steeds nieuwe perspectieven. En ‘Getting everything you can out of all you’ve got’ is daar een zeer sterk voorbeeld van.

Je kunt het boek via deze link direct bestellen.

 

Kijk van buiten je box naar je praktijk

Een van de basisconcepten waarop zijn visie is gebaseerd is om vanuit andere branches naar je eigen praktijk te kijken. Veel ondernemers in de eerstelijn zijn bijzonder tevreden over de uitstraling van hun pand en over de manier waarop ze met hun klanten omgaan. Stel je nu eens voor dat je geen praktijk runt, maar een hotel of restaurant. Is dan de uitstraling nog steeds voldoende? Of vergelijk de manier waarop je met je klanten omgaat eens met de service van bijvoorbeeld Coolblue?

 

Test, test, test

Een ander punt wat Jay Abraham terecht opmerkt is dat je nooit weet of je het goed doet. De enige manier om erachter te komen of iets werkt of niet is door het te testen. Evidence based werken AAN je praktijk zou je het kunnen noemen 🙂

Elke actie die je onderneemt vergelijk je met andere acties. Een advertentie schrijf je op 3 verschillende manieren en je houdt bij welke de meeste reacties geeft. Een webpagina test je met verschillende titels, verschillende content, verschillende afbeeldingen en verschillende call to actions.

Het klinkt als veel werk, maar als je alleen al de titel zou vergelijken met een tweede titel heb je al een direct toepasbare test die soms wel meer dan 50% verbetering kan geven in het aantal cliënten dat die pagina oplevert.

 

Getting everything you can out of all you’ve got door Jay Abraham

Dit boek is een aanrader voor elke ondernemer. De opzet van het boek is zeer overzichtelijk. In elk hoofdstuk wordt een ander concept uitgewerkt en worden direct concrete voorbeelden gegeven hoe je dit in je eigen praktijk kunt implementeren.

Het is makkelijk en toegankelijk geschreven en bevat meer inzichten en tips dan ik in elk ander boek ben tegengekomen.

Bestel dit boek direct via Bol.com.

 

Bouw je praktijk uit vanuit JOUW visie draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders