Kijkje in andermans keuken

Als je allang op dezelfde plek zit wordt alles op een gegeven moment normaal. Vergelijk het met die verhuizing van een aantal jaar geleden. In het begin ben je nog druk met klussen om alles perfect te krijgen. Maar als je na een jaar nog steeds geen plintjes hebt, zie je ze ook niet meer.

En zo is het niet alleen met de inrichting van je praktijk, maar ook met je werkwijze. De manier waarop je met je cliënten om gaat. Alles wat je doet wordt op een gegeven moment gewoon, ook dit.

Een goede manier om een frisse blik te houden is om geregeld een kijkje te nemen in andermans keuken. Ga eens bij een collega onder behandeling. Dompel jezelf onder in de beleving en laat je zelf even lekker patiënt zijn.

Niet alleen zul je zo goede ideeën opdoen, je zult ook ervaren dat je je als patiënt op heel andere zaken focust dan als therapeut. Misschien ontdek je nog iets nieuws waar je zelf al jaren niet meer aan dacht!

Bouw je praktijk uit vanuit JOUW visie draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders