Nettere kleding geeft meer resultaat

Ik las een tijdje terug een grappig onderzoek. Het blijkt dat als mensen door een dokter in een witte jas worden behandeld, ze beter en sneller genezen dan bij een dokter in “normale” kleren. De vraag is nu natuurlijk of we nu allemaal een witte jas met stethoscoop aan moeten gaan trekken. Uit het onderzoek blijkt van wel.

Het is in ieder geval in het belang van onze patiënten dat we ons professioneel kleden. Wat onder professioneel verstaan wordt mag u van mij zelf bepalen. Voor degenen die hier geen idee bij hebben een aantal tips die uit het onderzoek naar voren komen:

  • Nette schoenen i.p.v. gympen
  • Pantalon i.p.v. spijkerbroek
  • Overhemd/blouse i.p.v. shirt/longsleeve

En absoluut geen slippers of sandalen. Ook al zijn deze zo lekker in de zomer. Oh ja, voor de therapeuten die geiten wollen sokken in sandalen dragen… …ach laat ook maar.

Bouw je praktijk uit vanuit JOUW visie draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders