Mijn Visie

De eerstelijn is de plek waar misschien wel de meeste waarde geleverd wordt aan cliënten. Helaas wordt dit niet zo gewaardeerd. Al de investering die therapeuten en andere zorgondernemers doen vertalen zich wel terug in betere zorg, maar niet in een grotere waarde voor de ondernemer.

Ik wil het mogelijk maken voor praktijkhouders om wel het resultaat te bereiken dat ze willen. Meer cliënten, een hoger tarief én werken zoals je dat zelf wilt.

Zodanig dat het geen extra geld kost voor de zorgverzekeraar en je cliënt meer waarde ontvangt. Dit is wat ik doe met de ondernemers met wie ik werk.

Mijn Verhaal

Na meerdere bedrijven gehad te hebben, succes gekend te hebben en ook een faillissement meegemaakt te hebben, weet ik als geen ander hoe moeilijk ondernemen soms kan zijn. Ik ben geen geboren ondernemer. Mijn eerste praktijk had 4 cliënten in een heel jaar.

Sinds die tijd heb ik mij steeds ontwikkeld en geleerd van de beste business-strategen ter wereld. Ik heb in de tussentijd een praktijk acupunctuur gehad, een praktijk voor coaching en een heel eerstelijns centrum neergezet waar we een nieuwe manier van werken in de eerstelijn hebben geïntroduceerd.

Mijn huidige bedrijf heb ik in anderhalf jaar op kunnen bouwen tot een bedrijf waar ik ruim van kan leven en waarin ik alleen werk met mijn ideale cliënten.

Wat ik hiermee wil zeggen is dat het ook voor jou mogelijk is om een praktijk neer te zetten die waardevol is voor je cliënten, je omgeving én voor jou.

Het is mogelijk om te werken zoals jij dat wilt. Als jij ambitieus genoeg bent om te willen leven en werken op jouw voorwaarden, kan ik je helpen dat te bereiken.

Warme groet,

Bas van Pelt

Werk met mij
Bouw je praktijk uit vanuit JOUW visie draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches