Strategiesessie

Voor ambitieuze ondernemers die hun praktijk serieus nemen, die bereid zijn in zichzelf te investeren en die hun omzet en impact willen vergroten, bied ik een strategie sessie.

In deze 2 uur durende strategie sessie

  • bepalen we precies welke stappen jij moet nemen,
  • we werken dit uit in een stappenplan,
  • we bepalen welke technieken bij jouw manier van werken passen,
  • waar je het makkelijkst en het snelst meer resultaat kunt bereiken,
  • en wat het punt in jouw bedrijfsvoering is waar je het meeste geld laat liggen.

Deze strategie sessie is alleen voor ambitieuze ondernemers die goed zijn in hun vak en dat willen omzetten in meer impact en omzet.

Jouw investering is: € 397,- ex btw.

Laat ons contact met je opnemen voor de sessie:

 
Bas heeft mij vooral erg geholpen om mijn mindset te veranderen. Ons bedrijf groeit als een gek, alleen de structuur was ver te zoeken. Langzaam aan komt de structuur er in. Niet alleen qua proces maar ook qua vindbaarheid, en gebruik van social media.
Dennis Hofstra
Bas heeft mij heel duidelijk gemaakt te denken als een klant. Wat maakt de aangeboden dienst waardevol? Hoe benader je nieuwe mensen, en hoe verander je hen in cliënten.
Michel Punte
Fysiotherapie Schiphol
Bas heeft me laten beseffen dat ik niet alleen zorgverlener ben, maar ook ondernemer. Nu durf ik mezelf ook zo neer te zetten en merk ik dat ik veel makkelijker en meer bereik.”
Mariska Mooren
Ik had net mijn eigen bedrijf als dierenfysiotherapeut gestart en mijn kennis over ondernemen en marketing was een lachertje. Bij Bas leerde ik anders naar mijn bedrijf kijken, kon mijn doelgroep ineens verhelderen en kreeg nieuwe inzichten waarmee ik verder kon.
Rianne Engel
Rianne Engel
Bouw je praktijk uit vanuit JOUW visie draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches