Verkopen vanuit Verbinding voor Eerstelijns Ondernemers

Contractvrij werken, mét cliënten

Meer cliënten, hoger tarief, werken zoals jij wilt.

Helaas... deze training staat momenteel niet gepland.

Voor de acupuncturisten onder ons, heb ik een vergelijkbare (maar meer op maat gemaakte) training waar je je voor aan kunt melden via deze link: asermethode.nl/de-goedlopende-praktijk.

Of neem contact op voor de mogelijkheden van een 1 op 1 traject. Die beginnen we meestal met een strategiesessie.

Je wilt zonder contracten werken, op jouw manier en volgens jouw regels. Maar hoe zorg je dat je cliënten blijven komen? Hoe zorg je dat je cliënten bereid zijn om jouw tarief te betalen?

In dit seminar leer je:

  • hoe je je visie sterk neerzet en helder verwoord,
  • de juiste cliënten aan te trekken die jouw tarief willen betalen,
  • en traject/product te ontwikkelen dat waardevol is voor je cliënt en jou meer oplevert,
  • hoe je zowel met als zonder zorgverzekeraars kunt werken op JOUW manier en voor een gezond tarief.

Ik werk vanuit JOUW visie. Je bedrijf is slechts een middel om je ideale leven te bereiken. Jij wilt je waarde overbrengen op een manier die bij jou past. In dit seminar leer je hoe je dit doet.

We werken aan strategie, mindset en vaardigheden. Geen snelle marketingtrucs, maar een bewezen stappenplan om jouw ideale praktijk verder te laten groeien.

Voorinschrijving t/m 28 december: € 99,- ex btw.
Hierna normale prijs € 199,- ex btw.

Donderdag 17 januari van 10:00u tot 18:00u in Amsterdam.
Kaarten inclusief lunch in de voorinschrijving t/m 28 december € 99,- ex btw.

Voorinschrijving sluit over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Overzicht Training

In dit seminar maak je de volgende stappen uit de Connect methode:

Visie

Visie

Je bedrijf is slechts een middel om je ideale leven te creëren. Jij wilt waardevol zijn, maar wel op jouw manier. Het mooie is, hoe meer jij vanuit je eigen visie werkt, hoe sterker jij de mensen aanspreekt die het best bij jou passen.

Idelae Cliënt

Ideale Cliënt

De mensen die niet alleen op je product afkomen, maar echt jouw visie delen zijn de lekkerste mensen om mee te werken. Ze geven je energie, zijn bereid in hun traject en in jou te investeren en het zijn de beste ambassadeurs die je kunt hebben.

Ideale Product

Ideale Product

Veel ondernemers beginnen hun bedrijf met verkopen wat ze leuk vinden om te doen. Maar hier zit niemand op te wachten. Jouw cliënten willen een product wat aansluit op hun vraag, behoefte en probleem. Dat is een product dat zichzelf verkoopt.

Marketing

De meeste snelle marketingtrucs leveren je weinig op. Of ze leveren je de verkeerde cliënten op. Dit komt omdat ze vaak niet aansluiten bij jouw visie en bij jouw manier van werken. Leer een manier van marketing vanuit verbinding die past bij jou en automatisch voor je kan werken.

Donderdag 17 januari van 10:00u tot 18:00u in Amsterdam.
Kaarten inclusief lunch in de voorinschrijving t/m 28 december € 99,- ex btw.

Dit zeggen onze deelnemers

Dennis Hofstra - Fysiotherapie Hofstra

"Bas heeft mij vooral erg geholpen om mijn mindset te veranderen. Ons bedrijf groeit als een gek, alleen de structuur was ver te zoeken. Langzaam aan komt de structuur er in. Niet alleen qua proces maar ook qua vindbaarheid, en gebruik van social media."

Mariska Mooren - Rugnetwerk

“Voor het traject met Bas dacht ik altijd dat ik gewoon een zorgverlener ben en geen ondernemer. Bas heeft me laten beseffen dat ik al deze kwaliteiten al in me heb en zelfs al in zet. Nu durf ik mezelf ook zo neer te zetten en merk ik dat ik veel makkelijker en meer bereik.”

Michel Punte - Fysiotherapeut

"Je hebt mij heel duidelijk gemaakt te denken als een klant. Wat maakt de aangeboden dienst waardevol, waarom zou iemand deze dienst afnemen. Hoe benader je nieuwe klanten, en hoe leg je uit wat de waarde van jouw product voor hen is. Dank hiervoor!”

Rianne Engel

Rianne Engel - Fit4Riding

“Vorig jaar zat ik op mijn eerste Seminar bij Bas van Pelt, een nieuwe wereld ging voor mij open. Ik had net mijn eigen bedrijf als dierenfysiotherapeut gestart en mijn kennis over ondernemen en marketing was een lachertje.

In het seminar leerde ik anders naar mijn bedrijf kijken, kon mijn doelgroep ineens verhelderen en kreeg nieuwe inzichten waarmee ik verder kon. Op het seminar leerde ik twee meiden kennen die zich hebben gespecialiseerd in het behandelen van ruiters. Wat een toevoeging zou dit zijn voor mij. Op deze manier zou ik echt een totaal plaatje kunnen aanbieden aan mijn klanten waarvan ik de paarden behandel en train. Therapie voor ruiter én paard! En het leukste van alles is, we hebben het nog gedaan ook!

Sinds april 2017 zijn wij Fit4Riding en geven wij clinics aan ruiters en paarden. In het proces naar ons nieuwe bedrijf heeft Bas ons meerdere malen geholpen. Mijn tip? Neem die stap en volg een seminar van Bas, het zal je verbazen!”

Donderdag 17 januari van 10:00u tot 18:00u in Amsterdam.
Kaarten inclusief lunch in de voorinschrijving t/m 28 december € 99,- ex btw.